Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/home/git/ome.git does not appear to be a Git repository.). Look in the Trac log for more information.
Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #10555 (closed)

Opened 11 years ago

Closed 9 years ago

Bug: Missing rendering tiles in OpenGL Insight

Reported by: mtbcarroll Owned by: jburel
Priority: minor Milestone: 5.1.0-m4
Component: Insight Version: 5.0.8
Keywords: n.a. Cc: ux@…
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description

While scrolling around in Insight on the 8kx8k.jpeg image I could see rows or columns of tiles not rendering. The rest filled in quickly so I don't think I was just being insufficiently patient.

Attachments (3)

missing column of tiles on right.png (107.4 KB) - added by mtbcarroll 11 years ago.
missing row and column.png (184.8 KB) - added by mtbcarroll 11 years ago.
missing tile row, and doesn't match position.png (217.2 KB) - added by mtbcarroll 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 11 years ago by mtbcarroll

Changed 11 years ago by mtbcarroll

Changed 11 years ago by mtbcarroll

comment:1 Changed 9 years ago by jburel

  • Milestone changed from Unscheduled to 5.1.0-m4
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
  • Version set to 5.0.8

OpenGl? code removed

Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.69645 sec.)

We're Hiring!