Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/home/git/ome.git does not appear to be a Git repository.). Look in the Trac log for more information.
Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #11705 (closed)

Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

Last modified 8 years ago

BUG: Brightness settings

Reported by: pwalczysko Owned by: jburel
Priority: major Milestone: 5.0.0-rc1
Component: Insight Version: 5.0.0-beta1
Keywords: n.a. Cc: fs@…, ux@…, mlinkert
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: OMERO 5 Beta 2 (1)

Description (last modified by pwalczysko)

Reported during the Phase I of upgrade testing by @bpindelski (lines 5, 6 of the gdoc https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoKiTAl8UOxndGt5bm5mOWl4M1lMc1NkQzVVRW5CZGc&usp=drive_web#gid=13)
This was performed on omero4-demo server with develop database which was upgraded from dev_4_4 database (originally from Howe). The images were all the original dev_4_4 upgraded images, no new FS imports were in the DB at that point. bpindelski was viewing big images.

A)
Brightness settings not saved after modification (although prompt appears).

B)
Brightness modification affects only part of the image. See screenshot. Seems to happen only with images that have tiles.

Attachments (3)

brightness.png (363.3 KB) - added by pwalczysko 8 years ago.
Screen Shot 2013-11-15 at 16.48.19.png (244.4 KB) - added by pwalczysko 8 years ago.
Screen Shot 2013-11-15 at 16.53.02.png (320.6 KB) - added by pwalczysko 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (13)

Changed 8 years ago by pwalczysko

comment:1 Changed 8 years ago by pwalczysko

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 8 years ago by pwalczysko

Did not manage to repeat exactly this problem, but when changing the renedering settings and zooming in and out, (it was not crazy-clicking though) go t to a point where the full viewer never recovered. I was trying with 8k x 8k.png, will try with the other, similar looking images. (cannot read the title on the screenshot properly)

comment:3 Changed 8 years ago by pwalczysko

Cannot repeat on other 8kx8k images under the user-2 on omero4-demo.

Changed 8 years ago by pwalczysko

comment:4 Changed 8 years ago by pwalczysko

I have managed to repeat the bug now on 8kx8k.pds, and 8kx8k.jpf, image (see screenshot above and below). The trick is to use the Brightness bar under Advanced tab, not the Min and Max as I was doing previously. When you drive the Brightness bar high mark to the left, the tiles on the top of the image do not go with the rest of the image.

Changed 8 years ago by pwalczysko

comment:5 Changed 8 years ago by pwalczysko

Nevertheless, this bug is present on Howe as well - nothing to do with the db upgrade.

comment:6 Changed 8 years ago by pwalczysko

  • Priority changed from critical to major

comment:7 Changed 8 years ago by jburel

  • Status changed from new to accepted

comment:8 Changed 8 years ago by jburel

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from accepted to closed

comment:9 Changed 8 years ago by Jean-Marie Burel <j.burel@…>

(In [d8f6a96cde660a6cae97029a989736da7a777023/ome.git] on branch develop) Set brightness for big images (see #11705)

comment:10 Changed 8 years ago by Jean-Marie Burel <j.burel@…>

(In [5be7e7dca936836bc6b5b343cb19d2298321249c/ome.git] on branch dev_4_4) Set brightness for big images (see #11705)

Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.89711 sec.)

We're Hiring!