Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/home/git/ome.git does not appear to be a Git repository.). Look in the Trac log for more information.
Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #12163 (closed)

Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

BUG: group off display during import

Reported by: pwalczysko Owned by: jburel
Priority: major Milestone: 5.1.0-m4
Component: Insight Version: 5.0.0
Keywords: n.a. Cc: ux@…, jamoore, jmoore, mlinkert-x, mlinkert
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description

Import single images (several) and during import take the group off display - no error, but the import does not finish - the images which were not imported when you took the group off display are "stuck".

Change History (2)

comment:1 Changed 10 years ago by mtbcarroll

Ack, sorry if my PR review missed that problem.

comment:2 Changed 9 years ago by jburel

  • Cc changed from ux@openmicroscopy.org.uk, jamoore, jmoore, mlinkert-x, mlinkert to ux@openmicroscopy.org.uk, jamoore, jmoore, mlinkert-x, mlinkert
  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

Duplicate see #12224

Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.65905 sec.)

We're Hiring!