Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Bug #1221 (closed)

Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 12 years ago

Deployment on Windows does not work

Reported by: jamoore Owned by: jamoore
Priority: major Cc: jason
Sprint: n.a.
Total Remaining Time: n.a.

Description

Changes in the IceGrid? executables (re: icegridserviceinstall) as well as whitepath handling need to be integrated into the OmeroCli commands for deploying the server.

Change History (2)

comment:1 Changed 12 years ago by jmoore

  • Cc jason added
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

The build issues related to windows have all been fixed, and with custom configuration it is now possible to get a basic OMERO installation running on Windows. There are several issues:

  • Windows handling of os.exec*() means that the bin/omero server launchers cannot be used, and instead all executables must be configured directly in the application descriptor
  • Most paths including all those in Windows.config and at least pwd="" in the application descriptor must be absolute. (Remember to double the slashes: c:\\omero\\logs)

We will provide an example Windows configuration with the documentation, and examine other solutions in future releases.

comment:2 Changed 12 years ago by jmoore

r4025 improves admin.py to fully start and stop/delete the service via admin start and admin stop respectively. Also includes a working configuration.

Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.73036 sec.)

We're Hiring!