Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #12545 (new)

Opened 5 years ago

Last modified 4 years ago

Bug: DB model for ROI to Image does not match XML schema

Reported by: mtbcarroll Owned by: jamoore
Priority: major Milestone: ROI
Component: Model Version: 5.0.3
Keywords: n.a. Cc: ajpatterson, jburel, rleigh
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description (last modified by mtbcarroll)

OME-XML permits an ROI to be associated with multiple images. However, in roi.ome.xml an ROI simply has,

<optional name="image" type="ome.model.core.Image" inverse="rois"/>

Change History (5)

comment:1 Changed 5 years ago by mtbcarroll

  • Description modified (diff)
  • Summary changed from Bug: DB model for Image to ROI does not match XML schema to Bug: DB model for ROI to Image does not match XML schema

comment:2 Changed 5 years ago by mtbcarroll

  • Cc rleigh added

comment:3 Changed 5 years ago by jamoore

  • Milestone changed from Unscheduled to 5.1.0-m2
  • Priority changed from minor to major

I would think we need to make a decision on this quickly and then either action or move on.

comment:4 Changed 5 years ago by jamoore

  • Milestone changed from 5.1.0-m2 to 5.x

In discussion with Andrew, Jean-marie and Sebastien this morning, I'm pushing this and have added it to the "5.2 DB" discussion card. The major reason for not trying to address this is that it would severely impact the permissions work for 5.1.

comment:5 Changed 4 years ago by jamoore

  • Milestone changed from 5.x to ROI
Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.94794 sec.)

We're Hiring!