Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #12815 (new)

Opened 5 years ago

Last modified 4 years ago

Bug: kymograph script can't attach

Reported by: mtbcarroll Owned by: wmoore
Priority: minor Milestone: Unscheduled
Component: Scripting Version: n.a.
Keywords: n.a. Cc: ux@…
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description

As user-2 in private-1 with 2chZT.lsm, if I draw a line on it and run the Kymograph script, then it does create a new kymograph image in that same dataset, but also complains that it couldn't be attached.

Attachments (1)

kymograph.png (4.1 KB) - added by mtbcarroll 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 5 years ago by mtbcarroll

comment:1 Changed 5 years ago by wmoore

  • Milestone changed from Unscheduled to 5.1.1

comment:2 Changed 5 years ago by wmoore

  • Milestone changed from 5.1.1 to 5.1.2

comment:3 Changed 4 years ago by jamoore

  • Milestone changed from 5.1.4 to OMERO-5.1.4

Splitting 5.1.4 due to milestone decoupling

comment:4 Changed 4 years ago by sbesson

  • Milestone changed from OMERO-5.1.4 to 5.x

As discussed with Will earlier today, pushing the non-critical Web tickets out of 5.1.4

comment:5 Changed 4 years ago by jamoore

  • Milestone changed from 5.x to Unscheduled
Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.243243 sec.)

We're Hiring!