Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #13010 (new)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

BUG: Thumb is None

Reported by: pwalczysko Owned by: wmoore
Priority: major Milestone: Rendering
Component: Web Version: OMERO-5.1.3
Keywords: n.a. Cc: ux@…
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description (last modified by pwalczysko)

After a fresh import of 8k x 8k.jpeg, this will show in web as "No image" placeholder thumb. This will persist also after the pyramid was generated (double-checked by Preview and Full Viewer of the same image). After the inspection of the element in FF Mac 10.10 there is

<img style="width: 65px; height: 65px;" id="21900" alt="image" src="/merge/webclient/render_thumbnail/size/96/21900/?version=None" title="8kx8k.jpg, owned by u. user-4">

Sorry, edited (it should say "None")

Change History (5)

comment:1 Changed 4 years ago by pwalczysko

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed 4 years ago by jamoore

  • Milestone changed from 5.2.0 to OMERO-5.2.0

Splitting due to milestone decoupling.

comment:3 Changed 4 years ago by jburel

  • Milestone changed from OMERO-5.2.1 to OMERO-5.2.2

Milestone OMERO-5.2.1 deleted

comment:4 Changed 4 years ago by jburel

  • Milestone changed from OMERO-5.2.2 to OMERO-5.2.1

Milestone OMERO-5.2.2 deleted

comment:5 Changed 4 years ago by jburel

  • Milestone changed from OMERO-5.2.2 to Rendering
Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.186461 sec.)

We're Hiring!