Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/home/git/ome.git does not appear to be a Git repository.). Look in the Trac log for more information.
Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #13295 (closed)

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

BUG: Insight not saving Key-value pairs

Reported by: rkferguson Owned by: jburel
Priority: major Milestone: Unscheduled
Component: Insight Version: OMERO-5.2.2
Keywords: n.a. Cc: @…
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description

This was noticed by Michael and reproduced by myself.
Problem is it is very intermittent and I have only managed to reproduce the first time a K-V pair is added in a session.
Both Michael and I reproduced using Windows Insight - Michael with 5.2.5 myself with 5.3.0 build 434

Workflow:
Click into empty Key field - no other K-V pairs on object
Use arrow keys (may also happen with tabbing) to move to Value field then next Key field and so on
Without hitting return, click out of KV fields
K-V pairs can still be seen
Go to Search or to other image - K-V pairs are not saved to image - no K-V pairs when image opened again and none found on search.

Appreciate that this is difficult to deal with as it is so intermittent, but worth bearing in mind and looked out for during other testing.

Change History (1)

comment:1 Changed 6 years ago by jburel

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.85652 sec.)

We're Hiring!