Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/home/git/ome.git does not appear to be a Git repository.). Look in the Trac log for more information.
Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #3464 (closed)

Opened 11 years ago

Closed 8 years ago

Limitation: Attachments shown as "none" even when there is one

Reported by: jburel Owned by:
Priority: minor Milestone: Unscheduled
Component: Insight Version: 4.4.9
Keywords: n.a. Cc: ajpatterson
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description

I selected two images.
Attachment -> upload local document. Choose file, and "Attach"

It looks like the step has just failed as the side bar refreshed itself and says attachments "none"

The files have been attached ok and can be seen by selecting the individual images.

Change History (2)

comment:1 Changed 11 years ago by jburel

  • Summary changed from BUG: Attachments shown as "none" even when there is one to Limitation: Attachments shown as "none" even when there is one

comment:2 Changed 8 years ago by jburel

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed
  • Version set to 4.4.9

This has been resolved int the 4.4.?

Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.72679 sec.)

We're Hiring!