Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/home/git/ome.git does not appear to be a Git repository.). Look in the Trac log for more information.
Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #9071 (closed)

Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Bug: Attachments missing in list of uploaded attachments when adding attachment to other user's image

Reported by: rleigh Owned by: jburel
Priority: major Milestone: OMERO-4.4
Component: Insight Version: n.a.
Keywords: n.a. Cc: ux@…
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: 0.0d
Sprint: 2012-06-19 (17)

Description

Log in as user-5; view user-6/read-annotate-1, any dataset.
Select an image and upload an attachment, it succeeds and is displayed.
Select a second image and try to attach the same uploaded attachment. The attachment list is empty.
Select one of user-5's own image and try to attach the same uploaded attachment; it is present in the list of attachments.

This looks like the same issue as the tags list, where the user's tags were hidden.

Change History (2)

comment:1 Changed 12 years ago by jburel

  • Milestone changed from Unscheduled to OMERO-Beta4.4

comment:2 Changed 12 years ago by jburel

  • Cc ux@… added
  • Remaining Time set to 0
  • Resolution set to fixed
  • Sprint set to 2012-06-19 (17)
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.65036 sec.)

We're Hiring!