Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/home/git/ome.git does not appear to be a Git repository.). Look in the Trac log for more information.
Notice: In order to edit this ticket you need to be either: a Product Owner, The owner or the reporter of the ticket, or, in case of a Task not yet assigned, a team_member"

Task #9275 (closed)

Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 11 years ago

Bug: Red dot when searching in web

Reported by: saloynton Owned by: wmoore
Priority: minor Milestone: OMERO-4.4
Component: Web Version: n.a.
Keywords: n.a. Cc: bpindelski, ux@…
Resources: n.a. Referenced By: n.a.
References: n.a. Remaining Time: n.a.
Sprint: n.a.

Description

When searching in web, the basket and activities icons have a red "0" above them - that is confusing, as in other parts of the system it doesn't appear.

Attachments (1)

search-css.png (68.1 KB) - added by saloynton 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 11 years ago by saloynton

comment:1 Changed 11 years ago by wmoore

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

I think you saw this because the javascript that hides the red dots was being slow (or hung), which doesn't usually happen.
However, to prevent the red dots showing before js has a chance to hide them, I've initially hidden them via css. https://github.com/aleksandra-tarkowska/openmicroscopy/commit/26d0033e1e3d78df6a5d4d990f703d2623ebd65f

comment:2 Changed 11 years ago by bpindelski

Tested. Fixed.

comment:3 Changed 11 years ago by saloynton

Checked too.

Note: See TracTickets for help on using tickets. You may also have a look at Agilo extensions to the ticket.

1.3.13-PRO © 2008-2011 Agilo Software all rights reserved (this page was served in: 0.69252 sec.)

We're Hiring!